Events

Exclusieve en onvergetelijke events

Van een intiem feest met een luxe diner op een prachtige locatie tot een groot en uitbundig evenement met hippe muziek en de lekkerste snacks: ik help je bij de organisatie van alle events. Ik ontzorg je van A tot Z, dus jij hoeft je alleen te focussen op jezelf en je gasten. Vier jij binnenkort een jubileum, bedrijfs- of personeelsfeest, opening, verjaardag, vrijgezellenfeest of babyshower? Samen maken we er iets onvergetelijks van!

Ik help je bij:

  • Het vinden van een geschikte locatie
  • De styling
  • Het regelen van het juiste cateringbedrijf
  • En nog veel meer…

Een feest dat voldoet aan jouw wensen en eisen

Het regelen van een bijzonder evenement heeft veel om handen. Soms heb je zelf geen tijd, soms wil je er anderen niet mee belasten. Het kan dan ook heel prettig zijn wanneer een professional met je meekijkt tijdens de organisatie. Vertel mij hoe jij het evenement voor je ziet, dan ga ik voor je aan de slag. Ik ben creatief en zet jouw ideeën om in de juiste sfeer. Ik neem je mee in het proces, en zorg tegelijkertijd voor rust. Zo weet je zeker dat het feest volledig voldoet aan jouw wensen en verwachtingen, en kun jij op een fijne manier toeleven naar het evenement.

Breed netwerk

Met behulp van ons brede netwerk in de branche regelen wij de locatie, het eten, de aankleding en alle andere nodige zaken. Heb je een fotograaf nodig? Zoek je een dj? Wil je hulp bij het verzinnen van een passend thema? Wil je de locatie op een bijzondere manier aankleden, bijvoorbeeld met meubilair, bloemen of andere versiering? Dan breng ik je in contact met de juiste mensen en leveranciers. Heb je zelf al het een en ander geregeld? Ik regel de overige zaken voor je. 

Voor grote én kleine groepen

Ik help je bij élk event. Een familiefeest met een kleine groep mensen of een groot bedrijfsfeest met veel gasten? De mogelijkheden zijn eindeloos en ik denk graag met je mee.