Over Lavandula

Hallo ik ben Natascha

Lavandula Events is de organisatie van gediplomeerd weddingplanner Natascha Bosman-Lagendijk. Sinds 2014 organiseert zij exclusieve bruiloften in binnen- en buitenland. Altijd met de grootste zorg en een flinke dosis passie. Inmiddels heeft Natascha een ruime ervaring in het vakgebied en beschikt zij over een breed nationaal en internationaal netwerk in de trouwbranche.

Dit doe ik

Of jullie nu op zoek zijn naar een ceremoniemeester voor jullie trouwdag of jullie de organisatie van de bruiloft volledig uit handen willen geven: zij begeleid jullie waar nodig. Zo kunnen jullie ontspannen toeleven naar jullie grote dag. Haar specialiteit? Stijlvolle, romantische bruiloften die op en top aangekleed zijn. In kastelen, op stranden, in kerkjes of op andere bijzondere locaties en in binnen- én buitenland. 

Over Natascha Bosman-Lagendijk

In 2013 trouwde Natascha met Fred. “Ik organiseerde mijn eigen bruiloft: een dag vol warmte, saamhorigheid, gezelligheid en romantiek. Toen wist ik meteen dat ik daar mijn beroep van wilde maken. Ik vond het heerlijk om op zoek te gaan naar leveranciers. En ik genoot optimaal tijdens het bedenken van de styling. Dat ik vervolgens alles tot leven zag komen op de huwelijksdag, was de kers op de taart.”
 
Zo’n mooie dag gunt ze iedereen. Op een ontspannen manier én met alle vertrouwen. Daarom heeft ze er haar specialiteit van gemaakt bruidsparen te ontzorgen in de organisatie van de huwelijksdag. “Ik wil het bruidspaar zien sprankelen, terwijl ik alle touwtjes in handen heb en het geheel in goede banen leid.”

Let's talk...
kick back and relax... and let me do all the work!