Styling

Styling

De aankleding van jullie bruiloft maakt het plaatje compleet. Daarom help ik jullie bij het bedenken van een thema of stijl, regelen wij de juiste decoraties en accessoires en verzorg ik de styling op locatie. Van de mooiste bloemen en andere versieringen tot passend meubilair en geschikte verlichting. We bespreken jullie ideeën en maken die concreet, zodat jullie dag een harmonisch geheel vormt.

Ik help je bij:

  • Het bedenken van een thema of stijl
  • Het regelen van de juiste decoraties en accessoires
  • Het stylen op locatie

Tot in het kleinste detail

Styling is veelomvattend. Denk aan bloemen, versiering en verlichting op jullie trouwlocatie. Van bijpassende stoeltjes naast een oude houten tafel tot een rode loper en een bloemenhaag. 

De styling moet bij jullie dag passen. Kleuren, stijlen, sferen en vormgeving: overal kun je je persoonlijkheid in laten terugkomen. Daarom overleg ik met jullie over jullie ideeën en maken we die concreet. Ik ben op de hoogte van de actuele trends en beschik over een flinke dosis creativiteit, dus ik kan jullie ook adviseren. Samen zorgen we voor een harmonisch geheel in de uitstraling van jullie bruiloft.

Samenwerking met stylisten

Ik laat ons graag ondersteunen door andere experts. Daarom werken we samen met stylisten aan de mooiste projecten. Waarom? Op die manier kunnen we echt alle puntjes op de i zetten. Samen creëren we de mooiste ideeën, en dus ook de mooiste bruiloften!