Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Ik begeleid ook bruiloften in het buitenland. Ik help jullie bij het vinden van een locatie, bij het verzamelen van de juiste papieren en bij het regelen van het vervoer. Net als in Nederland begeleid ik je ook op de locatie zelf, door bijvoorbeeld een goed cateringbedrijf te regelen en de styling op ons te nemen. Ik heb een breed nationaal en internationaal netwerk, waardoor ik jullie goed kan adviseren.

Trouwen in het buitenland

Ik begeleid ook bruiloften in het buitenland. Ik help jullie bij het vinden van een locatie, bij het verzamelen van de juiste papieren en bij het regelen van het vervoer. Net als in Nederland begeleid ik je ook op de locatie zelf, door bijvoorbeeld een goed cateringbedrijf te regelen en de styling op ons te nemen. Ik heb een breed nationaal en internationaal netwerk, waardoor ik jullie goed kan adviseren.

Trouwen in het buitenland

Het ja-woord geven tussen de idyllische witte huisjes met blauwe daken in Griekenland? Trouwen op een parelwit zandstrand onder de warme zon in Spanje? Feestvieren in prachtig bergachtig gebied in Frankrijk? Misschien dromen jullie al tijden van een bruiloft in het buitenland. Ik help jullie graag deze droom uit te laten komen. Dat jullie zorgeloos kunnen trouwen in het land van jullie keuze, is ons doel.

Trouwen in het buitenland

Het ja-woord geven tussen de idyllische witte huisjes met blauwe daken in Griekenland? Trouwen op een parelwit zandstrand onder de warme zon in Spanje? Feestvieren in prachtig bergachtig gebied in Frankrijk? Misschien dromen jullie al tijden van een bruiloft in het buitenland. Ik help jullie graag deze droom uit te laten komen. Dat jullie zorgeloos kunnen trouwen in het land van jullie keuze, is ons doel.

Ik help je bij:

  • Het vinden van jullie perfecte trouwlocatie
  • Het ondersteunen bij het regelen van de benodigde papieren
  • Het ondersteunen bij het regelen van het vervoer, zoals het boeken van vliegtickets
  • En nog veel meer…

Professionele ondersteuning

Je kunt je voorstellen dat het regelen van een bruiloft in het buitenland nóg meer om handen heeft dan een huwelijk in eigen land. Mijn service is allesomvattend. Zo begeleid ik je bij het regelen van alle zaken vooraf aan jullie bruiloft, en begeleid ik je op de locatie zelf. Ik maak een planning, regel het ceremoniemeesterschap, assisteer bij het boeken van een vlucht en de huwelijksreis. Daarnaast wijs ik je op alles wat jullie aan administratie moeten regelen en zorg ik dat jullie de benodigde papieren op tijd indienen. Zo weten jullie zeker dat jullie niets over het hoofd zien.

Internationaal netwerk

Hoe weet je zeker dat je op de plek van jullie dromen terechtkomt? Op afstand is dat moeilijk te bepalen. Gelukkig hebben wij een breed internationaal netwerk en werken we veelvuldig samen met buitenlandse leveranciers. Hierdoor kunnen wij je bijvoorbeeld adviseren over de mooiste locaties en het lekkerste eten. Zo leven jullie zelf op een ontspannen manier toe naar jullie bijzondere bruiloft.

Waar dromen jullie van?

Een huwelijk in eigen land of trouwen in het buitenland? Alles is mogelijk!