Weddingplanner

Weddingplanner

Met behulp van een weddingplanner regelen jullie de ideale bruiloft én kun je tegelijkertijd ontspannen naar jullie speciale dag toeleven. Hoe dat kan? Een weddingplanner helpt bij de voorbereiding en neemt de volledige organisatie of een deel ervan uit handen én staat jullie bij tijdens jullie grote dag. Ik regel bijvoorbeeld de geschikte locatie(s), de styling, het juiste cateringbedrijf, de planning en het ceremoniemeesterschap.

Een dag om nooit te vergeten

Bij de organisatie van de perfecte bruiloft komt veel kijken. De voorbereiding vergt dan ook een hoop tijd. Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken bij het regelen van jullie dag? Als professioneel weddingplanner neem ik je de volledige organisatie of een deel ervan uit handen. Ik zorg voor rust in de maanden voor jullie bruiloft én tijdens jullie grote dag. Jullie hoeven alleen nog maar te genieten!

Ik help je bij:

  • Het vinden van een geschikte locatie
  • De styling
  • Het regelen van het juiste cateringbedrijf
  • Het maken van een planning voor de trouwdag
  • Het ceremoniemeesterschap

Tot in de puntjes verzorgd

Jullie wensen staan voorop. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we daarom eerst hoe jullie de dag voor jullie zien. Van een intieme tot grootse ceremonie en van een bruiloft op een prachtige locatie in Nederland tot een trouwerij in het buitenland: alles is mogelijk. Vervolgens zet ik jullie ideeën op papier en bespreken we wat we voor jullie gaan doen. Ik denk actief én creatief mee en regel alles tot in de puntjes, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Zoeken jullie nog een trouwlocatie? Willen jullie advies bij het uitzoeken van de juiste catering? Of hebben jullie nog een fotograaf nodig? Ik maak graag gebruik van mijn uitgebreide netwerk en vind altijd de leverancier die bij jullie past.

Op lange en korte termijn

Wat de trouwdatum is, maakt voor ons niets uit. Of jullie over een jaar of over enkele maanden gaan trouwen: ik kan, indien nodig, snel schakelen. Ik realiseer jullie ideeën en ontzorgen jullie volledig tijdens het organiseren van de bruiloft.