Herfstbruiloft

Gezellige herfstbruiloft in een warme sfeer organiseren

Gezelligheid, knusheid en de heerlijke geuren en de mooiste kleuren: de herfst is een fantastisch seizoen om jullie bruiloft te vieren. Met een prachtige jurk, een fantastische locatie en jullie familie en vrienden en andere gasten om jullie heen, kan het niet anders dan een perfecte dag worden. Willen jullie een bruiloft in een warme sfeer vieren en zien jullie een herfstbruiloft wel zitten? En kunnen jullie wel wat hulp gebruiken bij de organisatie? Dan sta ik voor je klaar.

Cozy bruiloft in herfst sfeer

Het weer kan in september en oktober nog heerlijk zijn. De Indian Summer is niet voor niets een begrip. En zelfs al is het wat frisser, dan is de uitstraling van de herfst wel heerlijk warm en sfeervol. Jullie dag is helemaal compleet op een locatie in een bosrijke omgeving, waar de bomen in herfstkleuren voor een passende backdrop zorgen. Een herfstthema met stijlvolle decoratie met hapjes en drankjes bij het seizoen, maakt jullie herfstbruiloft compleet.

Decoratie voor een herfstbruiloft

Stijlvolle herfstdecoratie in warme kleuren die bij het herfstthema voor jullie bruiloftsfeest hoort, maakt jullie dag helemaal compleet. Denk aan een knisperende open haard met daaromheen comfortabele houten banken. Of een opstelling in romantische stijl met mooie stoelen en kussens in herfsttinten. Natuurlijk hoort aankleding met prachtige herfstbloemen hier ook bij. Ik regel met liefde een center piece met sfeervolle siergrassen, chrysanten en dahlias’s als eyecatchers. En verzorg natuurlijk de versiering én de styling op de locatie tot in de puntjes.

Trouwlocaties voor een herfstbruiloft

Een bruiloft in de herfst is de uitgelezen kans om jullie feest op een prachtige locatie te vieren. Waarom? In de herfst zien veel locaties er nóg mooier uit. Trouw bijvoorbeeld in een prachtige zaal waar je de mogelijkheid hebt naar buiten te trekken. Of kies voor een themabruiloft. Halloween, Harry Potter of het woud zijn populaire thema’s voor een echte herfstbruiloft.

Inspiratie voor een herfst trouwjurken

Catering op een herfst bruiloft

Traditiegetrouw start op 15 oktober het wildseizoen. Fazant, haas of hert: verras je gasten met het lekkerste van het seizoen. De mogelijkheden voor een lekkere herfstlunch, herfstdiner of borrel zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan kastanjesoep of pompoengebak. Ik help je bij het vinden van een cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in seizoensgerechten en bij jullie past.

Inspiratie herfst kleuren

Psychologie van herfst kleuren:

Warm – Rustgevend – Knus – Kalm – Natuurlijk – Mystiek

Voor meer inspiratie bezoek dan ons Pinterest pagina!