Winterbruiloft

Magische winterbruiloft organiseren

Bij de winter denken wij aan twee tegenovergestelden die bij een bruiloft passen: warmte en kou. Na een lange wandeling met een wollige winterjas lekker opwarmen voor een warme kachel of openbaar, met een kopje warme chocolademelk in je handen. Een perfect seizoen om te trouwen. Binnen in een fantastische zaal het feest vieren, buiten in het sprookjesachtige (en misschien wel besneeuwde) landschap de foto’s maken. Lijkt jullie dat wat? Ik help je graag bij de organisatie van jullie trouwdag.

Cozy kerst bruiloft of een stijlvolle winter bruiloft

Gezelligheid is onlosmakelijk verbonden met het winterseizoen. Samen met vrienden en familie de feestdag vieren, onder het genot van heerlijk eten, met overal lichtjes. In de winter hoeven we weinig te doen om een gezellige sfeer te creëren. Kies voor een mooi verlichte locatie, stijlvolle decoratie en winterse catering en maak jullie feest compleet.

Decoratie voor een winterbruiloft

Op de donkere dagen die de winter kenmerkt, is verlichting zeer gewenst. En of het nu kaarsjes of lampjes zijn: het oogt al snel sfeervol. ik help jullie jullie dag op een stijlvolle manier aan te kleden. Met bloemstukken waarin de amaryllis bijvoorbeeld de show steelt. Met een knisperend haardvuur en zachte schepenvachtjes en overal waar je kijkt kaarsen.

Trouwlocaties voor een winterbruiloft

Hoewel de winter het minst populaire seizoen is om in te trouwen, is trouwen in dit seizoen juist vaak magisch. En een groot voordeel: de locatie die jullie voor ogen hebben is waarschijnlijk nog beschikbaar! Trouw in een kasteel en creëer de ultieme sprookjessfeer, of kies voor een mooie ruime zaal en houd een chique diner. Binnen opwarmen was nooit eerder zo leuk.

Inspiratie voor een winterse trouwjurken

Elke winter zien we ze terug: lange jurken met lange mouwen. En bijpassende jasjes of stola’s. Niet allen mooi klassiek of juist heel trendy, ook hartstikke fijn om je te beschermen tegen het koude winterse weer. Wel zo prettig als jullie de fotoshoot in een besneeuwd landschap houden! Zo’n witte jurk in een winterlandschap levert gegarandeerd prachtige plaatjes op. En trouw je liever in kleur? Dan is dat de perfecte toevoeging op de kleur die we in het winterseizoen buiten tijdelijk moeten missen.

Catering op een winterbruiloft

Een winterbruiloft kleed je aan met de juiste versiering op een prachtige locatie. En ook het eten zorgt voor winterse sferen. Lekkere specerijen, dampende stoofpotjes en heerlijke wintergroenten: winters eten is warm en heerlijk rijk van smaak. De winter biedt dan ook veel mogelijkheden als het om catering gaat. Houden jullie van Hollands? Dan vinden wij het cateringbedrijf dat de lekkerste warme chocolademelk (met marshmallows!), erwtensoep, stamppot met rookworst en versgebakken koekjes serveert. En ijstaart, om de winterse kou toch ook nog even naar binnen te halen!

Inspiratie voor winterse kleuren

Psychologie van winter kleuren:

Kalm – Romantisch – Luxe – Warm – Elegant – Modern

Voor meer inspiratie bezoek dan ons Pinterest pagina!