Lentebruiloft

Frisse en vrolijke lentebruiloft organiseren

Lente is niet voor niets een van de populairste seizoenen om in te trouwen. De bloemen en bomen staan in bloei en het weer knapt op na de (koude) winter. De wereld ziet er weer een stuk gezelliger uit. Gaat jullie voorkeur uit naar een lentebruiloft en willen jullie samen met een professionele weddingplanner dé perfecte bruiloft organiseren? Dan sta ik graag voor je klaar om een onvergetelijke dag te creëren.

Buiten trouwen in de vrolijke lente sfeer

Trouwen in de buitenlucht in een mooi en fris lentedecor. Trouwfoto’s maken in een bloeiende bloemenweide of met lammetjes in de wei. Een feest binnen of buiten op een mooie locatie midden in de natuur. Trouw je in de lente, dan wordt dat werkelijkheid. Ik help je met het regelen van de juiste decoratie, een mooie locatie en het beste cateringbedrijf. Op tijd reserveren is een must, maar dankzij onze connecties en ons netwerk krijgen we veel voor elkaar.

Decoratie voor een lentebruiloft

Bij een huwelijksfeest in de lente past decoratie in lentestijl. Denk bijvoorbeeld aan de mooiste lentebloemen en -bloesem. Met narcissen en tulpen kleed je een trouwzaal direct sfeervol aan. Of wat dacht je van de anemoon, een knappe bloesemtak of de ranonkel? Andere versieringen in prachtige pasteltinten, de juiste verlichting en bijpassend meubilair, maken het af. Ik ben op de hoogte van de trends en weet precies hoe we een klassieke of trendy bruiloft in de lente kunnen aankleden.

Trouwlocaties voor een lentebruiloft

In de lente kan het al heerlijk weer zijn. Een locatie waar jullie zowel naar buiten als naar binnen kunnen met jullie gezelschap, is dan ook ideaal. Trouw in een grote ruime zaal met veel lichtinval, kies voor een locatie midden in de natuur of trouw in een groot kasteel voor een sprookjesachtig effect. Maak trouwfoto’s in een bloemenweide, bos of park.

Trouwjurken voor een lentebruiloft

In de lente is de temperatuur vaak aangenaam. Bij een lentebruiloft passen daarom jurken van dunne, lichte stoffen. Kies voor de klassieke witte jurk of voor pasteltinten (ook mooi voor de bruidsmeisjes). Een opengewerkte rug of open zijkant past helemaal bij het lentethema. Strapless jurken? Ook die zijn lekker luchtig en daardoor zeer geschikt voor de warmere lentedagen. In de boetiek van jouw keuze kunnen ze je goed adviseren. Jullie en jullie gasten vormen samen een vrolijk beeld, want bloemenprintjes en felle kleuren zijn perfect in de lente.

Catering op een lentebruiloft

Bij een perfecte bruiloft horen heerlijke hapjes en drankjes. In de lente staan vooral lichte en frisse smaken op het menu Het is het seizoen van de asperges, en lamsvlees. Jij verrast je gasten dus met lekkere mini quiches, een aspergesoepje, gevulde eitjes, lamsbout of -kotelet geserveerd met het witte goud, en een spietje van fruit als dessert. En met verfrissende drankjes, met én zonder alcohol.

Inspiratie lente kleuren

Psychologie van lente kleuren:

Fris – Verfijnd – Neutraal – Vrolijk – Natuurlijk – Harmonie

Voor meer inspiratie bezoek dan ons Pinterest pagina!