Verjaardag avontuur Dionne & Tim

Hoi Natascha,
 
Hoe is het? Wij beginnen eindelijk een beetje uit de bubbel te komen van vorige week donderdag. Jeetje wat was dit een top dag! Zoals ik in ons intake gesprek al had aangegeven was de intentie er om totaal iets anders te doen voor de verjaardag van Dionne. Helaas, en achteraf gezien toch niet, gooide corona roet in het eten. Ik weet eigenlijk helemaal niet meer hoe ik bij jou terecht ben gekomen. Op een dag heb ik volgens mij iets van party planner gegoogeld en op deze manier kwam ik op jou site terecht. Deze sprak me aan en heb gelijk de telefoon gepakt en contact met jou gezocht.
Diezelfde dag hebben we nog een telefonische intake gehad. Tijdens deze intake hebben we besproken wat ik ongeveer voor ogen had, wat voor persoon Dionne is, waar ze van houdt, waar ze niet van houdt en wat er zeker niet geregeld moet worden. Op basis van dit gesprek heb je een concept gemaakt van de invulling voor Dionne haar verrassingsfeest. In grote lijnen wist ik alleen maar dat we in een luxe auto met privéchauffeur door het land gingen rijden om op verschillende locaties te ontbijten, sporten, lunchen, iets voor de brains en te dineren. Na mijn akkoord hebben we veelvuldig contact gehad via de mail en eenmaal uitvoerig via skype. Ik heb duidelijk aangegeven zelf ook niet te willen weten wat we gingen doen omdat ik anders wellicht mijn mond voorbij praatte of dat Dionne het uit me trok.   
 
Donderdag 1 oktober was het zover. We werden opgehaald in Sleeuwijk door Mike in een prachtige Mercedes S500. De champagne stond koud achter in de auto en we werden naar onze eerste verassing gebracht. Een heerlijk ontbijt aan een tafel bestrooid met rozenblaadjes. Voor het naar binnengaan gaf Mike duidelijk aan hoe laat we weer bij de auto moesten zijn. Na het ontbijt stond Mike alweer klaar om ons naar de volgende afspraak te rijden. Hij vertelde dat dit het langste ritje ging worden. Een uur en 40 minuten. Achteraf bleek het Heerlen te zijn en we gingen skiën in SnowWorld. Dionne en ik hebben ooit wel eens op de latten gestaan maar dat is al decennia gelden. Maar wat een lol hebben we gehad. Zonder les met zijn tweeën in een pizzapunt van de piste af. Achteraf gezien zouden wij geen beter sportief uitje kunnen bedenken. Na een uur skiën en een lekker drankje stond Mike ons weer op te wachten om ons naar de volgende afspraak te brengen. Het bleek een kort ritje want het romantische kasteel Erenstein in Kerkrade was binnen een paar minuten bereikt. Hier hebben we een heerlijke lunch gehad gepaard met een paar heerlijke glazen Chardonay. Na een uur of twee stond Mike weer klaar om ons naar de ene laatste afspraak te rijden. Het werd Venlo en daar gingen we, kwamen we achteraf weer achter een Escaperoom spelen. Na de Escaperoom werden we naar onze laatste afspraak gebracht en dit was een diner in Tilburg. Een heerlijk drie gangen verassingsmenu met bijpassend wijnarrangement. In tijden hebben we niet zo’n lekker hoofdgerecht gegeten. Om tien uur kwam er helaas een eind aan het diner. Mike stond ons alweer op te wachten om ons weer veilig naar huis te brengen. Rond kwart voor elf werden we netjes thuis afgezet waar ik stiekem had geregeld dat er nog een paar vriendinnen van Dionne waren om het gezellig af te sluiten.
 
Natascha, wat heb jij dit super geregeld. Dionne heeft twee jaar geleden voor mij een onvergetelijk feest geregeld toen ik 40 werd. Ik zei altijd tegen Dionne dat ik dit niet ging overtreffen. Volgens Dionne heb ik dit wel gedaan. Mede door jou hulp en geregel is het een fantastische dag geworden. Een dag die door ons beide nooit meer vergeten wordt. Dionne heeft zich nog nooit zo speciaal gevoeld als deze dag. En alleen al deze woorden zijn voor mij goud waard. Tot in de puntjes is alles door jou geregeld. We voelden ons die dag koning en koningin en hebben deze dag en de dagen erna op een roze wolk gezeten. Je bent duidelijk in wat je doet, je doet wat je zegt en communiceert snel via de mail. Ook heel veel credits naar Mike de chauffeur. Waar heb je die vandaan? Mike heeft er ook voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag is geworden. De chauffeur kan je dag maken en breken. Je brengt toch een hele dag met elkaar door. Mike bleek perfect bij ons te passen en heeft er ook voor gezorgd dat door zijn professionaliteit, humor en gezelligheid het een top dag is geworden.
 
Dionne en ik willen je heel erg bedanken voor de onvergetelijke dag. Een dag om nooit meer te vergeten. Deze dag heeft er niet allen voor gezorgd dat Dionne een onvergetelijke 40e verjaardag heeft gehad, maar we hebben ook weer de zoveelste bevestiging gekregen van onze liefde voor elkaar en waarom wij bij elkaar horen. Wij bevelen je van harte aan!
Dit jaar was het zo ver, ik werd toch echt 40 jaar! Helaas zitten we in de corona-tijd en ik had me er al op voorbereid dat het geen verjaardagsfeest ging worden waar ik normaal gesproken van hou.
Niets was minder waar. Mijn lieve vriend Tim wilde mij toch een onvergetelijke dag bezorgen. En dat werd het! Een overweldigende onvergetelijke dag met behulp van Natascha.
Om 00:00 kreeg ik een mooie uitnodiging voor mijn eigen verjaardagsfeestje. Echter stond er nog niet duidelijk op wat we nu gingen doen. Super leuk maar ook spannend omdat ik zelf normaal van alles organiseer en zelf de touwtjes in handen wil hebben. De wekker moest vroeg gezet worden en dan zou mijn feestje beginnen. Ik kreeg alleen de opdracht mee dat ik iets casuals aan moest trekken en wat nettere kleding mee mocht nemen. Om 8:00 reed er een prachtige auto voor inclusief chauffeur die ons de hele dag op sleeptouw zou nemen. En wat hebben we een lol gehad met elkaar. We hebben op verschillende locaties gegeten en tussendoor werden er activiteiten gedaan. Natascha heeft echt haar best gedaan om te onderzoeken wie ik was en waar ik van hield. Zo heeft ze een intake gehad met mijn vriend over de persoon die ik ben en ook één van mijn beste vriendinnen gebeld om na te gaan hoe ik als persoon in elkaar zit. Ik had geen leukere dag kunnen hebben!! Alles was top geregeld! De locaties waren leuk en de activiteiten waren exact waar ik van hield. Misschien toch dankzij Corona zo’n bijzondere dag mogen beleven. Alle credits naar Tim en Natascha Super bedankt!
 
 
Lieve groet Dionne en Tim