Zomerbruiloft

Zomerse tuin- of strand bruilof organiseren

Een prachtige zonsondergang, het geluid van de zee, zwoele zomeravonden en heerlijk lang tafelen: het hoort allemaal bij de zomer. Houd jij van de warmte en vrolijkheid van de zomer? En droom jij van een tuin- of strandbruiloft? Ik help je graag bij de organisatie van jouw perfecte dag. Ik vind de juiste locatie, regel de styling en catering en zorg voor de perfecte zomerse sfeer. Met koele drankjes, lichte hapjes en lekkere ijsjes als toetje is de zomer de perfecte tijd voor een geweldige bruiloft.

Een mooie en feestelijke zomerse bruiloft

Niets is feestelijker dan een dag vol zon en gezelligheid. Met jullie naasten om jullie heen, wordt jullie trouwdag sowieso een perfecte dag. Maar natuurlijk is de juiste locatie, passende decoratie en heerlijke catering onmisbaar voor een huwelijksfeest in zomerse sferen.

Decoratie voor een zomerbruiloft

De zon is natuurlijk dé perfecte decoratie tijdens jullie bruiloft. Helaas kan ik de garantie dat die schijnt niet bieden. Toch haal ik de zon naar jullie bruiloft. Hoe? Door bijvoorbeeld een prachtige versierde partytent op het strand te regelen. Of een tuin helemaal te versieren met een backdrop met zonnebloemen en stijlvolle ballondecoratie. Trouwen jullie op een bijzondere locatie, bijvoorbeeld in een kasteel? Dan kunnen wij ook die locatie mooi aankleden met zomerse elementen.

Trouwlocaties voor een zomersebruiloft

Kiezen jullie voor een bruiloft in de zomer, dan is het natuurlijk het allerleukste als jullie het feest buiten kunnen vieren. Maar in de zomer is er eigenlijk heel veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een strandtent, waar jullie als het lekker weer is heerlijk met de voetjes in het zand jullie dag beleven. Of aan een kastel met prachtige tuin, waar de mogelijkheid is om buiten en binnen feest te vieren. Of trouw aan een meertje, voor een extra bijzondere sfeer. Trouwfoto’s op het strand, in een mooi kastel of in een grote bloementuin, tijdens zonsondergang, worden sowieso erg romantisch en mooi.

Trouwjurken voor een zomerbruiloft

Trouwjurken voor de zomer zijn er genoeg. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze vaak wat lichter, luchtiger en soepeler zijn dan jurken voor de koudere seizoenen. Een zomerbruiloft kan namelijk erg warm zijn! Jurken van luchtig materiaal passen dan ook perfect bij een bruiloft in de zomer. Ook korte jurken met een open rug of korte mouwen zijn heerlijk voor de zomerse bruiloft. En vind jij toch die perfecte jurk met mouwtje voor de ceremonie? Dan kun je er altijd voor kiezen een tweede, luchtige jurk aan te schaffen voor het feest.

Catering op een zomerbruiloft

Bij de zomer horen frisse, zoete en lichte smaken. Aardbeien, citroenen, tomaten: zomaar wat ingrediënten die in de zomer op z’n best zijn. Laat jezelf en je gasten dus verwennen met de lekkerste, verfrissende en fruitige sapjes en drankjes. Serveer salades bij een uitgebreide barbecue en sluit af met ijsjes. In mijn ruime netwerk vind ik altijd een cateringbedrijf dat bij jullie en jullie wensen past.

Inspiratie zomer kleuren

Psychologie van zomer kleuren:

Vrolijk – Levendig – Positief – Gelukkig – Zacht – Fris

Voor meer inspiratie bezoek dan ons Pinterest pagina!